פלאפל לאירועים

פלאפל תמיד היה אהוב על תפריט הגריל הים תיכוני, וקפה Paymon Mediterranean הוא המסעדה הנבחרת כשמדובר בפלאפלים חמים, פריכים וטעימים. במקום הזה שממערב לאוניברסיטת סיטי יש כמה מהפלאפל הכי טוב שמציעים, בין אם פטה, חומוס או כריכים, יש להם הכל. התפריט מסתובב כך שלא תמיד מגישים פלאפל, אך כשהם מוגשים, בוודאי תנשפו. ציינתי כי במהלך הרמדאן התפריט מותאם לרמדאן ומוגש בבוקר ובערב, כך שלקוחות מוסלמים יוכלו לשבור את צום. אתה יכול גם להזמין אותו ככריך או כמתאבן אם תרצה, וזה נהדר לארוחת צהריים או ערב מהירה עם חברים או משפחה.

הטחינה בצד מבטיחה טעם שומשום עז וממכר שגורם לכם לרצות יותר מפיתה לטבילה

התחממו במיוחד, ואם אינכם במצב רוח לכריך פיתה, תוכלו לקבל גם כריך פלאפל עם צד אחד של רוטב הטחינה החריף. רטבי הפלאפל והטחינה מבריקים עם אותו פונץ 'ארומטי שעושה אותך פשוט פרוע.

אולם מרשים עוד יותר הוא שכדורי הפלאפל טובים – מחית ורך, עם מרקם קרמי ופריך וטעם עשיר וחריף.
למידע נוסף בנושא של פלאפל לאירועים ניתן לבדוק כאן: yami.co.il

כוכב הארוחה הם סופגניות הפלאפל המטוגנות

או הצזיקי, שנותנים טעם ים תיכוני מושלם לארוחת צהריים קלה. שיפודי העוף נהדרים גם הם, במרינדה בשום, מיץ לימון ופלפלים ונצלים על הגריל עד שהם עסיסיים ורכים לחלוטין. לרשימה היכן ניתן להשיג פלאפלים בפילי, עיין ברשימה זו: המזרח התיכון – מטוגן, פריך ורשימת להיטים – או – רשימת מיסים – רשימת להיטים.

המורה מוודא שהשולחן נקי

המקום ערוך והפלאפלים בתנור. אז הירשמו לשיעור ותנו לתלמידים להתפעל מעבודתם בזמן שהם מסיימים את ההוראות להרכבת הפלאפלים שלהם. עבור לשולחן הארגון של מרכז הסטודנטים כדי לקבל תערובת FalAFel להכנה לקראת הערב. מידע נוסף על פגישות זום ואירועי זום אחרים ניתן למצוא באתר זום כאן.

בתחילת האירוע, מריה מוסה, סגנית נשיא המועדון שלנו, מתארת את מה שמדובר במועדון התרבות הערבי ומספרת לנו שאוכל הוא חלק גדול מהתרבות הערבית.

פייזה מראה לנו שכדי להכין פלאפל מסורתי צריך לבשל כ -2 כוסות גרגרי חומוס

אבל היא גם מראה לך איך מכינים תערובת מיידית. היא מראה כיצד מכינים פלאפל ביתי ומציגה מתכון לגרסה ביתית למתכון המקורי עם שעועית. כדורי הפלאפלבול היו מיוצרים במקור מפולי הפאווה, אך כיום מיוצרים בדרך כלל עם תערובת של גרגרי חומוס ושעועית פאבה. בעוד ששתי האופציות פופולריות כיום במסעדות, התמצית המזרח תיכונית החליפה את מתכון החומוס המקורי והחליפה אותו כמרכיב העיקרי.

אתה יכול לסיים את זה או להזמין משלוח למשלוח במינימום 10 דולר לאיסוף, או שאתה יכול להזמין באינטרנט עם משלוח ומינימום איסוף.

אם אתם מעדיפים לעטוף טבולי

חומוס וירקות או להגיש בצלחת, פלאפל הוא חיוני וטעים. בחר שלושה, ארבעה או חמישה פריטים מרשימת הירקות ובחר בין שלושה לארבעה מתוך ארבעה עד חמישה דברים שאתה רוצה לעשות איתם. ישנן דרכים רבות להכין אותו עם מגוון תוספות כמו זיתים, עגבניות, פלפלים, מלפפונים, בצל, שום וכו '

מכאן תוכלו לערום את הכריך ולהניח על צלחת סלט או חומוס, ממלאים אותו בטאבולי וממלאים אותו ברוטב פלאפל כדי להשלים עם ירקות לתבשיל מילוי ומזין.

בעזרת כף מדידה

ערמו כף תערובת פלאפל על גב כף ואז שיטחו עם גב הכף. אופים 10 דקות, הופכים אותו ואופים 5 דקות נוספות, עד שהקצוות פריכים והחלק העליון זהוב. פלאפלים מעורבבים, מועכים ומביאים לרתיחה, אז הראו את המאמצים שלכם והפיצו אותם על בר מזזה של פלאפיל. התחרו בתוספות וממרחים ואפו עוד 10-15 דקות לפני שאתם הופכים אותם ואופים עוד 10 דקות.

הרשת משיקגו מגישה כמעט כל מה שהיא מגישה במסעדות שלה

וכולן מוכנות בחנות, כך שלא תצטרכו לאכול את הפלאפל שבחרתם עם פלקה. גרגרי החומוס המשמשים עשירים בשומן רווי, מה שהופך אותם למקור טוב לחלבון וסיבים, אך הם אינם בריאים כמו סלט ירוק, במיוחד אם הם יכולים להיות עשירים מאוד בנתרן ובקלוריות. הם מגיעים עם תוספות ומהווים אפשרות מושלמת ללא בשר לצמחונים. פיתה פופולרית מאוד וכל המרכיבים מגיעים מתפריט זה, אך אם אוכלים אותה עם פשתן, לא תמיד זו האופציה הטובה ביותר.

Table of Contents

דילוג לתוכן