בראיון ל- CNBC – TV18, החוץ מארק פאבר מדבר על למה זה זמן טוב לקנות נכסים קשים. אנליסטים ברחוב D עשויים לחוש שההתכנסות בשוקי המניות בהודו רק החלה, ושהערכות שווי גבוהות אינן דבר שמטריד אותם, אך אני מבקש שהם יראו השקפה אחרת.
למידע מורחב בתחום של מניית פייבר עליך לבקר ב- bigshotnews.net
החשש הגדול הנוסף
הוא שרק מספר מצומצם של מניות מניעים את מרבית העלייה בשוק המניות. פייבר מציין כי המשקיעים הדגישו זה מכבר תזרים מזומנים חופשי חיובי כמדד חשוב לחוזק החברה. מחבר הדו"ח אומר כי על המשקיעים לחפש אחר מניות שהולכות ונחלשות מאוד בעתיד, וכי יהיה ערך בסחורות ובמניות קשורות. שנית, בדקו מה וורן באפט אוהב לומר: העלו את מחיר העסק האבוד ב -10%. במילים אחרות, פאבר מאמין שאם התשואות נמוכות, אתה צריך להשקיע יותר עבור התיק שלך. מדינות אסיה חוות תקופת אינפלציה שכבר מתרחשת באזורים מסוימים בעולם ולכן מתרחשת כעת. המשבר שהחל בשנת 2007 יהיה אסון, ולכן המניות יצטרכו לעלות יותר כדי למצב את עצמן טוב יותר במניות ובאג"ח. שווקים מתעוררים, "אומר פבר," הם חלק חשוב מאוד באסטרטגיית ההשקעה שלך לטווח הארוך, לא רק בארה"ב.
דיבידנדים והשקעתם מחדש הניבו היסטורית חלק ניכר מתשואות הדיבידנדים
חלוקת המניות בשוק האמריקאי. פייבר מסביר: "למרות שברור שדיבידנדים לאורך זמן מהווים חלק גדול מהתשואות בשוק המניות, המחקר שלנו מראה כי מניות עם תשואת דיבידנד גבוהה מביאות ביצועים טובים יותר ממניות עם תשואה מועטה או ללא תשואה. לוח 2 מפרט את כל המניות עברו דרך מסך "תשואת בעלי המניות של פבר" עם נתונים מה- 14 באוגוסט 2020. המתודולוגיה שלנו בהשראה מחפשת חברות שמשלמות כיום דיבידנדים ומגמה חיובית בצמיחת הדיבידנד.
בספרו
פייבר מנתח את התיקים. בהתבסס על מדדי תזרים מזומנים שונים ומוצא את אסטרטגיות ההשקעה הטובות ביותר להשקעות ארוכות טווח בשוק המניות בארה"ב. זהב ידוע גם בתנודתיות הגבוהה ובפיחות הגבוה שלה, אם מסתכלים על תנודתיות, יחס שארפ ופחת מרבי. אנו רואים כי מניות אלה הניבו תשואה שנתית ממוצעת של 7.7% במהלך 20 השנים האחרונות. אני חושב שזה מצביע על הפוטנציאל למניה ל -20 שנה עם תשואת דיבידנד גבוהה, אך אני עדיין מאמין ש הנה פוטנציאל של 20+ שנים למניה זו, לפחות בהקשר של ארה"ב.
פאבר כותב כי במאה העשרים ואחת
על המשקיעים לבחון באופן ישיר ועקיף כיצד חברות מחלקות את כספן לבעלי המניות. הוא בוחן את יחסי הכספים והחובות כדי להימנע ממלכודות ערך ומציב את גישתו לזיהוי מניות עם תשואות חזקות של בעלי המניות. ברור למדי כי אסטרטגיית הערך היחסי של עקיפת נסטלה ודנונה תיערך מחדש לגודל במשך רוב שנת 2020. גם AAII וגם האסטרטגיה של פאבר חוזרות על תזרים מזומנים חופשי למניה עד סוף שנת הכספים האחרונה.
פאבר אומר שהוא מוצא מדינות גושות אירו מוכרות חובות אטרקטיביות יותר מכיוון שחלק גדול מהחדשות הרעות הופלו בשוק
לדבריו, הוא קונה מניות ביוון, פורטוגל, איטליה וספרד כשהן נמצאות בסופו של דבר ורוצות לקנות יותר לפני שהשווקים ייפלו שוב. למבחן האפייה שלו, השתמש פבר בשלוש הכלכלות הגדולות ביותר בגוש האירו, יוון ואיטליה, כמו גם ספרד ופורטוגל.
חי את שוק ההון, אוהב מניות, אופציות, ומדדים 🙂
אין לראות באמור ייעוץ או עידוד לביצוע פעולות – אין לבצע פעולות ללא התייעצות פרטנית עם איש מקצוע מוסמך שמכיר אתכם